Teknisk information

Print denne side

Mia's Missepension har produceret dette website på en sådan måde, at standardopsætningen i en hjemmecomputer er tilstrækkelig til at kunne bruge sitet uden funktions- eller layoutfejl.

Anbefalede skærme

Dette site er produceret til en skærmopløsning på mindst 1024x764 pixels.
Anbefalet farvedybde er 32 bit (millioner).

Anbefalede browsere

Dette site er fuldt funktionsdygtigt med browserne Internet Explorer, Safari, Firefox og Opera.
Dette site understøtter IKKE Internet Explorer 7 eller lavere.
Der kan være funktionsfejl og/eller fejl i layoutet i ældre eller andre browsere.
Vi anbefaler: Du bør altid (om ikke andet så af sikkerhedsgrunde) opdaterer til den nyeste version af din foretrukne browser.

Du kan downloade fra disse links:

 

Læs kun videre, hvis der alligevel er noget, der ikke virker.

- computere og især browsere er desværre ikke en eksakt videnskab.

Dette website benytter sig af flere Internet- og browser-teknologier for at skabe den mest behagelige oplevelse for sitets brugere. Vi har samlet denne liste af hjælpeværktøjer (software) og indstillinger, som du bør kontrollere (og eventuelt installere), for at bruge dette website på den mest optimale måde.

Bemærk venligst: Installation af nogle hjælpeværktøjer kræver genstart af browseren eller computeren. Følg venligst hjælpeværktøjets installations- og brugervejledning.

Javascript

Dette website bruger Javascripts. Din browser er i forvejen forsynet med programmet, men det skal være aktiveret - Preferences>'Javascript enabled'.

Flash Player

Hvis der er animationer, video-, lyd- og billededserie-afspilning bruger dette website Flash Player. Er din browser ikke i forvejen forsynet med programmet, fremkommer der automatisk et link til download af programmet, når du har brug for det.

Adobe Acrobat Reader

Hvis der er dokumenter, der kan downloades, er de alle i pdf-formatet.
Acrobat Reader version 8 eller højere anbefales.

Print

Udprintning via browseren's printfunktion udelader alt undtagen tekst og billeder i midterfeltet, og sætter bredden til A4-papir.


\the web team